top of page

RIDGECRAFT  MARSVIN TIL SALG

Jeg sælger sunde dyr til avl og kæl. Ungerne må først flytte hjemmefra, når de er mindst 4 uger gamle og vejer 300 gram. Det er muligt at reservere yngre unger ved henvendelse; de kan så flytte når begge krav er opfyldt. Alle dyr har DMK stamtavler. 

Jeg sælger også ældre dyr, der ikke længere bruges til avl. De fortjener et otium som kæledyr og passer måske bedre til dig, der i forvejen har ældre dyr, hvor een måske er gået bort og der er brug for en partner nu og her. Alternativt sættes de gerne sammen med en Ridgecraft unge af samme køn.


Kontakt mig gerne for vejledning på ridgecraftabys@gmail.com

20230830_151924.jpg

*** KASTRAT ***

DARK STORM RIDGECRAFT ♂

SORT/HVID BRINDLING

ABYSSINIER HAN FRA 14/7-22

DMK STAMTAVLE

HVORFOR EN KASTRAT – OG HVORFOR ER PRISEN SÅ HØJ?
HVIS MAN GERNE VIL HAVE EN FLOK MARSVIN, SÅ ER DET EN IDEEL LØSNING AT HAVE EN KASTRAT TIL AT PASSE HUNFLOKKEN. HUNNER KOMMER I BRUNST HVER 16. DAG, OG DET KAN GIVE BALLADE OG HYSTERISKE ANFALD! EN KASTRAT ER EMINENT TIL AT HOLDE STYR PÅ DAMERNE, SÅ MAN FÅR ET MEGET MERE HARMONISK MARSVINEHOLD OG SAMTIDIG SER MAN SAMSPILLET MELLEM HAN OG HUN – FOR HAN VED IKKE, AT HAN ER UPRODUKTIV!

PRISEN SVARER TIL DE FAKTISKE OMKOSTNINGER VED KASTRATION GENNEM BUGEN HOS EN GNAVERKYNDIG DYRLÆGE SAMT MEDICINERING OG EKSTRA PLEJE. EFTER KASTRATION SKAL DER GÅ TRE UGER FØR ALLE SÆDCELLER ER VÆK OG DE MÅ SÆTTES SAMMEN MED HUNNER. DEN FØRSTE UGE SKAL HANNEN SMERTEDÆKKES OG HOLDES RENT OG VARMT. ALT DETTE HAR JEG GJORT FOR DIG.

DARK STORM BLEV KASTRERET 12/1-24 OG GÅR I EN HUNFLOK NU. 

1.700 KR. 

Til salg: Available Pets
bottom of page